jueves, 15 de diciembre de 2011

Finalista concurs Proa Espais!!!!!!

Oleoleole!! He quedat entre els 10 finalistes en el concurs d' ilustració convocat per la prestigiosa llibreria Proa Espais i la Editorial La Galera, en el qual s' havia d' ilustrar un fragment d' un llibre de Fabio Geda!!
A partir del mes de Febrer hi haurá una exposició dels 10 finalistes i del guanyador a la mateixa llibreria Proa Espais de Barcelona. Ja avisaré!!!!

Poques vegades m' havia alegrat per no guanyar un concurs, pero veien el nivell i quantitat ( més de 200 propostes ) que hi havia, estic més que satisfet!! 


...i el text que s' havia d' ilustrar:

“A l’entrada del port hi havia tres remolcs, l’un a sobre de l’altre, com un edifici de tres pisos. Em vaig enfilar al capdamunt i em vaig arrupir per poder entrar per un foradet. De cop i volta un tractor va enganxar aquell edifici. Em vaig aguantar la respiració. L' edifici es va moure i va entrar dins del vaixell. Al cap d' una hora els portalons del vaixell mercant es van tancar. Jo estava content com unes pasqües, ho juro. Boig d' alegria com no t' ho pots imaginar. Hauria volgut cridar, pero no era el cas. I a més estava tot fosc i no sabia cap on anava, i no tenia res per veure ni menjar, de manera que de seguida em vaig calmar i vaig comprendre que abans de poder dir que ho havia aconseguit era millor aconseguir-ho del tot"

"En el mar hi ha cocodrils", Fabio Geda
La Galera


No hay comentarios:

Publicar un comentario