viernes, 16 de noviembre de 2012

Gràcies Papa


Autoretrat


El passat dia 7 de Novembre ens va deixar el meu pare, en Miquel Mula (1952 - 2012), un artista de cap a peus, dissenyador, il·lustrador, cartellista, humorista gràfic i no gràfic, publicista, historiador, rocker i no sé quantes facetes més podría anomenar.

Entre molts de les reconeixements i treballs és podría destacar que va guanyar dos cops el premi al millor disseny estatal, premis en multitud de treballs, packagings i cartells per tota Espanya, creador de marques i logotips que encara si passegeu pel carrer o obriu la televisió podreu admirar, creador de vinyetes per diferents diaris catalans i així un llarg etc. i tot aprés de manera autodidacta.

Podríem dir que el Miquel va ser un revolucionari a la seva época ( artísticament, musicalment, d' actitut i forma de vida ) i que encara ho continuava sent, fent dibuixos amb vinils ( com aquesta caricatura que us adjunto ) que ni el millor artista amb un ordinador podría aconseguir. No puc ni arribar a imaginar que podría haver arribat a fer ell si a la seva época haguessin existit els ordinadors i els photoshops.

Vull remarcar que, a part de la faceta com a pare, gràcies a ell jo sé fer el que faig amb un llapis i un paper i intentaré deixar aquest cognom el més amunt possible, i així continuar la teva obra, a la meva manera i amb les meves eines, pero continuar-la, i així quan em veguis desde allà dalt amb el teu amic John Lennon, puguis estar ben orgullós de tot el que has fet en vida i has deixat en herencia.

Gràcies Papa

http://www.youtube.com/watch?v=cIKugx1sToY

1 comentario: