martes, 7 de mayo de 2013

Disseny cartell i projecció concert Paul Fuster a la BastidaEl passat diumenge 5 de Maig va arribar a la Bastida en Paul Fuster, dins la seva gira particular amb bicicleta per tota Catalunya i tocant un dia en cada poble que passa. 
Va arribar amb mitja hora retard, tot xop, amb tot el públic dins la sala i tal qual entrar, sense proves de so ni res va començar a tocar el repertori de cançons i de bromes que el caracteritzen durant més de 2 hores, amb un públic entregat.

Com que aixó és un blog de dibuixets, el que interessa es que vaig realitzar aquest cartell que veieu a dalt (agafant la idea de la roda i la guitarra del Roger Mula) i afegint-li el meu toc personal amb els arbres, montanyes i cases que simbolitzen tota aquesta travessía amb bicicleta pel nostre país.

També vem fer una transparencia amb part del cartell que vem projectar a una paret de la sala, i qué, quan en Paul s'hi va fixar li va agradar molt ( fins que no li vem ensenyar el cartell no va entendre el concepte del "bonzai" a la projecció ) i li va causar molt bona "impressió". Com la seva música "impressionista" vaja.
Gran concert!

Més info i fotos a la web: http://labastida.cat/2013/04/29/paul-fuster-arriba-a-la-bastida-en-bicicleta/


No hay comentarios:

Publicar un comentario