jueves, 27 de noviembre de 2014

1er. premio del concurso del Logo de la Biblioteca Municipal l'Ateneu d'Esparreguera

Molt feliç perquè ahir em van notificar que he resultat guanyador del concurs del logotip per la Biblioteca Municipal l'Ateneu d'Esparreguera!!!
El premi està dotat en 600 euros i s'hi van presentar més de 100 propostes!
El meu logo porta el pseudònim de "La casa dels llibres" i juga amb l’estructura de l’edifici de la Biblioteca, en forma de llibre, i amb una porta oberta, representant l’obertura a la lectura i al coneixement. La biblioteca es veu com una casa oberta a tothom.


Molt content de formar part, a partir d'ara, de la imatgeria gràfica de la ciutat d'Esparreguera i de la vida de molts esparraguerins!!
----
Muy feliz porque ayer me notificaron que he ganado el concurso del logotipo de la Biblioteca Municipal del Ateneu de Esparreguera !!!
El premio está dotado en 600 euros y se presentaron más de 100 propuestas!
Mi logo lleva el seudónimo "La casa de los libros" y juega con la estructura del edificio de la Biblioteca, en forma de libro, y con una puerta abierta, representando la apertura a la lectura y al conocimiento. La biblioteca se ve como una casa abierta a todos.


Muy contento de formar parte, a partir de ahora, de la imaginería gráfica de la ciudad de Esparreguera y de la vida de muchos esparraguerinos!!

Fotos de la entrega de premios: https://www.facebook.com/BibliotecaEsparreguera/photos/pcb.764095596972288/764094606972387/?type=1&theater 

Las obras finalistas: https://www.facebook.com/BibliotecaEsparreguera?fref=ts

La notícia en la web del ayuntamiento: http://www.esparreguera.cat/actualitat/noticies/id/3085.html  Arquitectura de la biblioteca  

  

No hay comentarios:

Publicar un comentario