miércoles, 2 de septiembre de 2015

Cartell de grans dimensions "Benvinguts a Igualada"

Fa un any i mig aprox. vaig presentar aquesta proposta de cartell per l'entrada d'Igualada de Can Busqué. Aquesta estructura s'utilitza per quan hi han esdeveniments importants a Igualada, però la resta de l'any restava buit i demacrat.
Al Josep Miserachs li va semblar fantàstica la idea i entre els dos vem estar escollint els interiors de cada lletra perquè representessin de la millor manera a la ciutat.
Però, per diferents motius el projecte es va parar.

Ara, per la Festa Major d'Igualada l'Ajuntament va decidir tirar-ho endavant de nou. I ahir, finalment, es va penjar el cartell i ha quedat realment fantàstic!!!
És un cartell immens (7,50x 3,50 metres aprox.) que ens dona la benvinguda a la nostra ciutat.
---
Hace un año y medio aprox. presenté esta propuesta de cartel para la entrada de Igualada de Can Busqué. Esta estructura se utiliza para cuando hay eventos importantes en Igualada, pero el resto del año quedaba vacío y demacrado.
A Josep Miserachs le pareció fantástica la idea y entre los dos estuvimos escogiendo los interiores de cada letra para que representaran de la mejor manera a la ciudad.
Pero, por diferentes motivos el proyecto se paró.

Ahora, para la Fiesta Mayor de Igualada el Ayuntamiento decidió retomarlo de nuevo. Y ayer, finalmente, se colgó el cartel y ha quedado realmente fantástico!!!
Es un cartel inmenso (7,50x 3,50 metros aprox.) que nos da la bienvenida a nuestra ciudad.
No hay comentarios:

Publicar un comentario