martes, 17 de enero de 2017

Gràfica Activa - Projecte Refugi

CRIDA AL TALENT GRÀFIC EN SOLIDARITAT AMB ELS REFUGIATS!

L'Associació professional del sector del disseny d'Igualada estrena una línia d'activitats solidàries anomenada Gràfica Activa amb Projecte Refugi; una iniciativa per recaptar fons i conscienciar sobre el drama dels refugiats.
Des de disseny=igualada reivindiquem la capacitat, la presència i la importància del nostre ofici per col·laborar amb les accions humanitàries iniciades arreu del territori. Com a professionals del sector gràfic tenim la capacitat de pensar i il·lustrar les injustícies, en un exercici de consciència, comunicació i narració a través de les imatges.
D'aquesta manera Projecte Refugi es basa en fer un recull de propostes gràfiques de diferents autors, bé siguin il·lustracions, grafismes o fotografies en format cartell, sobre la problemàtica dels refugiats.
Fem una crida a tots els professionals del sector del disseny gràfic, la fotografia i la il·lustració per convidar-los a participar i enviar una obra tenint com a motiu aquest conflicte, a través de les bases de participació esmentades en la web.
Posteriorment se'n farà una selecció per fer-ne una exposició al Portal del Llevador d'Igualada, on es podran adquirir postals impreses de les obres i un llibre, a mode de catàleg de l'exposició solidària. Tot plegat serà una realitat coincidint amb la diada de Sant Jordi.
Totes les propostes rebudes seran exposades en una galeria digital, i en finalitzar el període de recepció d'obres, s'obrirà una campanya de crowdfunding on es podrà fer les reserves del llibre i les postals: d'aquesta manera, s'iniciarà la recaptació de fons
econòmics per la causa.

Tots els fons recaptats aniran destinats a Creu Roja Anoia en suport per la seva labor en l'acollida de refugiats i que treballa en el disseny del programa d'acollida de persones refugiades.

COMPARTEIX, CREA I ENVIA LA TEVA PROPOSTA.
TENS FINS EL 30 DE GENER!

http://dissenyigualada.com/graficaactiva/

Facebook: https://www.facebook.com/GRAFICAACTIVAProjecteRefugi/
Twitter: https://twitter.com/Grafica_Activa?lang=ca
Instagram: https://www.instagram.com/projecte_refugi/


No hay comentarios:

Publicar un comentario