miércoles, 25 de enero de 2017

“Un món de coses” Cia. Teatre de l’Aurora

Abans de Nadal em van encarregar realitzar en un cap de setmana aquesta il·lustració promocional, per l'agenda/programació del 2017, per al segon espectacle de la Cia.Teatre de l'Aurora.
Díficil encàrrec, ja que, p.ex, no podia representar vestimentes perquè ningú sap com seran encara (només existeix el guió), però alhora havia de representar tot de coses en una platja (sense que sembles una muntanya de runa). Així va quedar, prou decent ;)


+info: http://www.teatreaurora.cat/
https://issuu.com/teatreaurora/docs/programa_genermaig2017
https://xaviermula.com/


SINOPSIS:

UN MÓN DE COSES
Cia. Teatre de l’Aurora

Tres buscadors de coses viatgen junts pel món buscant i classificant coses perdudes. N’hi ha algunes que tenen nom i poden ser descrites. N’hi ha d’altres que tenen una utilitat i es poden fer servir. Hi ha coses grans, hi ha coses petites. Coses pesades i coses lleugeres. Coses que fan llum, coses que fan
soroll, coses que fan nosa. Fins i tot coses que, juntes, formen altres coses. Hi ha un munt de coses en aquest món i els tres buscadors saben a quin lloc pertany cadascuna d’elles. Però una tarda, buscant en una platja deserta, es troben amb una cosa mai vista. Una cosa perduda. Una cosa desconeguda. I encara que ho intenten, no aconsegueixen posar-li un nom, trobar-li una utilitat,
donar-li un sentit. Els tres buscadors no saben què fer amb aquesta cosa. Però en comptes de rendir-se i abandonar-la, decideixen agafar-la i continuar el seu viatge amb ella. Un viatge molt llarg que els farà descobrir que, fins i tot les coses més estranyes, tenen el seu lloc al món.

La Cia. Teatre de l’Aurora, després de l’èxit de El Comte Arnau, presenta el seu segon espectacle per a tots els públics, Un món de coses. Un muntatge de gran riquesa visual, amb titelles, objectes i música en viu, que fascinarà a grans i petits des del primer moment.


No hay comentarios:

Publicar un comentario